Ga naar de inhoud

Persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas

Via Video van Sint kun je al meer dan 10 jaar een persoonlijk videobericht van Sinterklaas bestellen. In een jaarlijks wisselend verhaal van iets meer dan 12 minuten is een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas verweven die je gemakkelijk bestelt via de website. De opzet en de resulterende video is erg professioneel en de reactie van kinderen op het moment dat de video over hen gaat natuurlijk onbeschrijfelijk.

In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en/of volwassenen toe bij naam en weet Sinterklaas van alles te vertellen over de persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en speciale gebeurtenissen. Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een nieuw avontuur. Je bepaalt zelf of er Zwarte Pieten of Roetveegpieten meespelen.

Meerdere personen, onderwerpen en een slotwoord

Sint kan per videobericht 8 personen toespreken. Personen zijn zowel kinderen als volwassenen. De kosten van het videobericht wordt bepaald door het aantal personen.

Video van Sint

Bij het opgeven van een roepnaam kun je de specifieke uitspraak kiezen. Als de naam nog niet beschikbaar is dan schrijf je de naam letterlijk uit, dat kost alleen een paar dagen extra wachttijd. In de reacties op de website en op Facebook vond ik enthousiaste reacties terug die bedankten voor de perfecte uitspraak. Daarnaast kun je een foto uploaden, die laat Sint dan in het grote boek zien.

Video van Sint - Stel jouw persoonlijke videobericht samen!

Naast leeftijd en geslacht kies je per persoonpassende onderwerpen uit. Je kiest hier uit meer dan tweehonderd (vaste) onderwerpen, handig onderverdeeld in categorieën voor kinderen en volwassenen. De categorieën zijn Compliment, Hobby of Gebeurtenis en, optioneel, Lekkernij en Opvoedtip.

Tot slot geef je aan waar de pakjes te vinden zijn. Of je kiest een neutraal einde zodat je de video ook op een andere dag kunt gebruiken.

Dus zoek je nog een goede plek om cadeaus te verstoppen? Klik dan eens door de slotwoorden heen :)

Bestellen en bezorgen

Betalen kan met iDeal, eenmalige incasso, PayPal of AfterPay.

Je kunt de video online bekijken. Binnen 1 uur krijg je een mail met daarin een link. Die link is gekoppeld aan een unieke pagina waar je de HD-video kunt bekijken (streamen naar bijvoorbeeld smartphone of tablet) én downloaden (als .mp4). Het videobericht blijft online beschikbaar tot en met 31 december.

Als je kiest voor een DVD dan geldt: op werkdagen vóór 22:00u besteld = morgen verstuurd. Je krijgt een mailtje als de DVD is aangeboden bij PostNL. Het videobericht wordt verstuurd in een witte neutrale luchtkussen-envelop waarvoor je natuurlijk verzendkosten betaalt. Na ontvangst tipt Sint je de DVD van tevoren zelf even te bekijken en contact op te nemen als er onverhoopt iets niet in orde is.

Video van Sint Packshot

Tijdens het bestellen kun je een extra kopie van de DVD bestellen. Dit kan ook achteraf nog.

Direct ná je bestelling krijg je een link waarmee je Video van Sint onder de aandacht kunt brengen bij vrienden en familie. Als de link die bij jouw video hoort drie bestellingen oplevert dan krijg je je aankoopbedrag terug.

Lees meer enthousiaste reacties op de website van Video van Sint.

Geef een reactie

Je reactie verschijnt pas na goedkeuring. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

css.php