Elke dag je hoofd en inbox leeg

Elke dag je hoofd en inbox leeg te krijgen

Het systeem Getting Things Done (GTD) van David Allen is een praktisch systeem om je werk te organiseren waar je heel snel mee van start kunt. Daar Getting Things Done een grote vlucht heeft genomen heb je er vast al eens van gehoord. Of anders wel van de twee-minuten-regel, eerstvolgende actie of Elke dag je hoofd en inbox leeg. Maar hoe kom je nu op gang met GTD? Hoe maak je het jezelf eigen?

Als je met Microsoft Outlook werkt en nog geen systeem hebt dan adviseer ik absoluut om te beginnen met dit boek: Elke dag je hoofd en inbox leeg.

Elke dag je hoofd en inbox leeg

Als je zelf werkt met Microsoft Outlook en een groot deel van je dagelijkse werkzaamheden komt binnen via e-mail dan is het boek Elke dag je hoofd en inbox leeg een geweldige introductie in Getting Things Done.

Onderstaande video van auteur Taco Oosterkamp geeft een indruk van de tijdsbesparing. Hoe werk je snel je inbox leeg, ook als je het al razend druk hebt?

Elke dag je hoofd en inbox leeg beschrijft hoe je Microsoft Outlook kunt instellen om te werken volgens Getting Things Done. Gaandeweg leer je je inbox overzichtelijk (leeg) te maken en je dagelijkse werkzaamheden via de Takenlijsten in Microsoft Outlook te beheren. Het boek geeft je tussen de regels door de grondbeginselen van het Getting Things Done (GTD) systeem mee.

Als je nog geen systeem hebt dan adviseer ik absoluut om te beginnen met dit boek!

Elke dag je hoofd en inbox leeg

Bestel bij – Bol.com – Managementboek.nl

Getting Things Done (GTD) van David Allen

Voor een snelle start met Getting Things Done (GTD) adviseer ik Taco’s boek. Het boek Elke dag je hoofd en inbox leeg is bedoeld voor gebruikers van Microsoft Outlook.

Pas je echt liever een andere tool toe, of gewoon pen en papier? Wil je de diepte in en meer achtergrondinformatie over de GTD methodiek? Dan raad ik je het boek “Getting Things Done” van David Allen aan. Het is zowel Engels- als Nederlandstalig beschikbaar.

Getting Things Done

Bestel bij – Bol.comManagementboek.nl

Op de oorspronkelijke Engelse versie van Getting Things Done lacht David Allen je van de cover toe.

Getting Things Done (Engels)
Bestel bij Managementboek.nl

David Allen schreef nog meer boeken, zie daarvoor mijn algemene artikel Organiseer je werk met Getting Things Done (GTD) van David Allen.

Geef een reactie

Je reactie verschijnt pas na goedkeuring. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.