Ga naar de inhoud

Sleutels snel van je sleutelring halen

Soms haal je een sleutel van je sleutelring. Meestal gaat het erom de autosleutel los te maken: je laat je auto achter bij de garage of leent ‘m uit. Op zo’n moment zit je dan enorm te hannesen om de sleutel los te krijgen doordat de ring strak naar elkaar toe trekt. Sommigen hebben er handigheid in of kracht voor, anderen stoppen er hun nagel en vervolgens een sleutel of schroevendraaier in. Dat kan gemakkelijker met deze sleutelhanger.

Autosnaps handige sleutelring (snel losmaken)

Eén kant van de sleutelhanger bevestig je aan de sleutelring en de andere aan het voorwerp dat je snel los wilt kunnen koppelen.

Als je het voorwerp los wilt koppelen dan neem je de sleutelhanger tussen twee vingers en druk je erop waarna de sleutelhanger ontkoppelt. Ook voor het koppelen druk je de sleutelhanger even kort in.

Veel meer is er niet te vertellen over deze handige sleutelhanger. Je hoeft pas weer te hannesen bij het verkopen van je auto.

Op de video hieronder laat ik de handelingen even kort zien.

Je kunt deze sleutelhanger kopen bij Bol.com, je lokale schoenmaker of een militaire dumpwinkel.

Andere plekken dan Bol.com kan ook, meestal per 12:

Doordat je met deze sleutelhanger snel je sleutelring kunt ontkoppelen kun je deze ook vaker inzetten. Zo kun je je autosleutel ook los maken als je de auto niet gebruikt waardoor je sleutelbos een stuk minder dik is. Of de sleutels van kantoor thuis loskoppelen. Of extra accessoires gebruiken zoals een USB-stick.

Er is ook een handige Inka pen voor aan je sleutelbos zodat je snel overal aantekeningen kunt maken. Deze heeft zelf al een handige mechaniek, je kunt ‘m losdraaien.

Een alternatief voor deze sleutelbos is de onderstaande FreeKey ring.

Free Key ring

Geef een reactie

Je reactie verschijnt pas na goedkeuring. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

css.php